Dagje Kinderdijk.

De_molens_4 Een_zwaantje Voor vandaag had Richard een weblogloop georganiseerd voor de Doe een Wens Stichting, bij de molens van de Kinderdijk. Arnold wilde wel mee op de fiets, eens ergens anders fietsen, dus vanochtend fiets in auto gelegd en bij Richard begonnen met een bakkie koffie, altijd lekker.Petra, John, Pim, Jeroen, Peter, Ton, Maurice, Jacqueline en Richard waren al aanwezig en na de nodige foto’s op pad gegaan. Even een stukje door de bebouwing om vervolgens al snel de polder in te duiken, waar de route langs de molens ging. De eerste bus Japanners waren al aan het wandelen en fotograferen. Even de eerste energiecentrale bekeken, een slok drinken (Arnold was helemaal ingelijfd in het meefietsen en had een handig  kratjeOnze_voeten achterop zijn fiets gebonden gekregen), vervolgens weer verder. We hadden geen regen maar er stond wel een pittig windje die we vervolgens mee hadden en de jasjes konden tijdelijk uit. Na een hele reeks molens, richting Nieuw Lekkerland gelopen, Ton heeft nog even 1 voet in het dorp gezet. Daarna door naar Streefkerk en vervolgens via een mooi pad tussen de knotwilgen door weer richting huis. Onderweg werd er Hardlopen_1432010veel van plaats gewisseld en met iedereen toch wel lopen kletsen. Ook de fietser heeft het erg naar zijn zin gehad, koud, maar leuke omgeving. Er was even verwarring over de gelopen km’s maar het waren er toch 26.75 km. Onderweg was er al doorgegeven dat we er weer aankwamen en zo stond er een heerlijke warme kop soep klaar met lekkere broodjes. Na een heerlijke lunch weer naar huis vertrokken, het was op de weg nu een stuk drukker als heen. Maar een geslaagd dagje, Lydia en Richard dankjulliewel voor de gastvrijheid.

19 reacties
  1. marathonton zei:

    Tja, ben ik toch al enige in dat mooie durpje Nieuw Lekkerland geweest…. Was gezellig en goed georganiseerd door Richard en Lydia. Fijn dat Arnold mee was op de fiets. Scheelt een bidon op mijn rug.

  2. Tiny zei:

    Altijd heel bijzonder de weblogloopjes!

  3. Rich@rd zei:

    Hey Beerinnetje,
    Het was weer beren gezellig en vond het super dat jullie er waren. Arnold, helaas was de snelheid voor jou zeer gedoseerd maar daardoor kon je nog meer van het landschap genieten 😉
    Liefs en groetjes,
    Het Leeuwtje

  4. Harry zei:

    Een leuk en gezellig loopje met toch een behoorlijk aantal kilometers in de benen.

  5. John zei:

    Altijd leuk om weer even bij te kletsen. Leuk dat Arnold er ondanks het lage tempo bij was om de drank van de (andere) lopers mee te torsen.
    Jammer dat we in R’dam niet samen kunnen lopen 😦

  6. Pim zei:

    Was idd weer een mooi uitje. Holland promotie deel 2 volgt tussen de bollenvelden. Leuk, nog een paar niet-Paparazzi plaatjes!

  7. Ronald zei:

    een mooie omgeving om een lekkere loop te doen met gezellige mensen. Prima geregeld door Broeder Richard en het lopen voor een goed doel is natuurlijk altijd fijn. Wel handig zo’n verzorger op de fiets erbij.
    groeten
    RR

  8. Yolanda zei:

    Leuk joh, regelmatig lopen met anderen en ook leuk dat Arnold met je is meegeweest. Wel zo gezellig met zijn 2-en (3-en, 4-en …..). Hebben jullie nog iets opgehaald met deze actie?

  9. Rinus zei:

    Zo te zien een mooie loop in de polders en gaaf om dan weer zoveel bekende bloggers tegen te komen.
    En best wel een afstand.
    Groet rinus.

  10. Het was helemaal TOP in Alblasserdam en omstreken.
    Ohhh… was jij dat die op de douchedeur klopte :-). Volgens mij riep je .. “ik zie je in Rotterdam” ???

  11. Was een mooie dag zo te zien. Leuk gezelschap, mooie km’s en je vriendje ook nig mee op de fiets. Wat wil je nog meer? Het loopt lekker bij je.

  12. hans zei:

    op zondag hardlopen in Streefkerk?.. je bent nogal een Zuid-Hollandse de laatste tijd.. Best mooi hier hé.. leuk dat Arnold ook mee was.

  13. Ik had er graag bij geweest.
    Alleen lopen is ook niet altijd alles 😦

  14. geert zei:

    niks dan plezier én hzt goede doel gediend … duidelijk een win-win!

  15. Petra zei:

    Streefkerk zal nooit meer hetzelfde zijn. Het was een mooie route met een prettig gezelschap. Tot in Rotterdam!

  16. Marco zei:

    zo te lezen was het erg gezellig, jammer dat ik er niet bij was.

    groet Marco

  17. Wendy zei:

    Het was daar duidelijk weer dik in orde!! Loop ze!!
    Groetjes

  18. Heb echt wat gemist maar in mijn huidige conditie was het niet verstandig geweest erbij te zijn.

Plaats een reactie