Sinds 2005 loop ik hard en met veel plezier. Het was begonnen met de DamtotDamloop en inmiddels al een 18 marathons gelopen en in 2012 ga ik voor de 4de keer mee met de RoParun. 2008 was een mooi jaar met een overwinning op de Haarlemmermeermarathon, de Berenloop en de Zuiderzeemarathon. Sinds 2011 heb ik er een mtb bij om door fietsen mijn conditie bij te houden.

Advertenties
2 reacties
 1. Jolanda de Vries (laatste vrouw bij Spark, maar m'n 1e marathon ;-)) zei:

  Hoi Claudia,
  We hebben elkaar ontmoet in de kleedkamer voor de aanvang van de Spark en ik vind het leuk om te lezen wat je zoal beleefd hebt. Wellicht een keer tot ziens en veel succes.

 2. Dag blogger,
  Wij geven altijd zo hoog op over onze Leiden Marathon. Gewoon omdat wij er trots op zijn zo´n mooie loop te mogen organiseren in een mooie historische stad en een typisch Hollands decor.

  De Leiden Marathon is ontstaan uit lopers. Nog altijd denken wij vanuit dat perspectief als wij beslissingen nemen. De toeschouwers zijn leuk voor de lopers en niet alleen voor die paar toppers. Nee, onze gastvrijheid hier in Leiden e.o. strekt zich uit naar iedere deelnemer.

  En dan jij. Jij bent meer dan gemiddeld geïnteresseerd in een hardloopevenement. Jij beschrijft wat je ervaart, wat je meemaakt bij het hardlopen. Veel mensen genieten van jouw verhalen. Dat spreekt ons erg aan. Daarom willen wij jou van harte uit uitnodigen om eens te horen wat wij in Leiden gaan doen met de 25e editie en het NK Halve Marathon in huis.

  Wij willen jou “Leiden” van binnenuit laten zien.
  Waar is die start? Zo maar een plekje? Waar is de finish? Zomaar een plekje? Wie zijn dat nou, die mensen van de Leiden Marathon?
  Wij pretenderen niet de mooiste te zijn, niet de grootste, maar wel gewoon een hele leuke…

  Vind jij het leuk om bij ons op de koffie te komen? Collega-blogger Running Ronald (Ronald Meijer), is onze co-gastheer. Hij heeft al jaren “iets met Leiden”.

  Ik nodig jou van harte uit om met jouw bloggenoten aan te schuiven bij onze lunch in het Koetshuis de Burcht op zondag 29 maart om 13.00 uur. Dan vertellen wij je wat en laten een en ander zien.
  Ik zou het erg leuk vinden als je erbij zou zijn. Stuur even een mailtje ter bevestiging naar Cécile Burghouwt: cecile.burghouwt@marathon.nl.

  Hopelijk tot de 29e.

  Hartelijke groeten,

  Tjeerd Scheffer
  Leiden Marathon, voorzitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: